След като остават само 18 месеца от договора на Хари Кейн

...
След като остават само 18 месеца от договора на Хари Кейн
Коментари Харесай

Луис Саха: Ако Кейн премине в Юнайтед, титлата е гарантирана

След като остават единствено 18 месеца от контракта на Хари Кейн с Тотнъм, имаше доста спекулации за бъдещето му, като съгласно известията Манчестър Юнайтед е преди всичко в листата му с претенденти. Очаква се Юнайтед да предложи огромна оферта за нападателя през лятото, като съглашението за наем на Вут Вегхорст от Бърнли не включва алтернатива за закупуване. Луис Саха има вяра, че Кейн е съвършеният човек за " алените дяволи " и споделя, че британският национал най-сетне ще се снабди с купа, в случай че отиде на " Олд Трафорд ".

Ако Хари Кейн отиде в Манчестър Юнайтед, тогава мога да подсигурявам, че той ще завоюва Висшата лига. Не можете да желаете доста повече, защото той познава Висшата лига и е отбелязал толкоз доста голове голове за Тотнъм и националния тим.

С актуалната конфигурация на Манчестър Юнайтед и техния тактически метод към игрите, тогава да имаш нападател, който може да влезе в този тим и да ти вкара 25 гола на сезон, ще бъде последното парче от пъзела. Имаш потребност от някой, който може да свърши огромната работа и огромната работа е да вкараш 25 до 30 гола ", съобщи Саха.

Кейн остана правилен на " шпорите "  през пиковите години на кариерата си, само че няма огромни титли, които да покаже за забележителните си голове. Говорейки за бъдещето си по-рано тази седмица, нападателят призна, че към момента не е в договаряния за удължение на контракта с Тотнъм, само че остава фокусиран върху това да приключи сезона мощно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР